ציטוט:
בכל אופן, לי ברכב הפרטי שלי, יש דיוידי - הדיסקים היחידים שיש לי באוטו הם כל ההופעות הרשמיות של דרים, וזה הדבר היחיד שמתנגן לי באוטו.
אני רואה את ההופעות של דרים, ורואה את פורטנוי, וכלכך אהבתי את התיפוף שלו.. את התנועות, את זה שהוא נעמד פתאום, ואת זה שהוא מזיז את הקהל, ויורק, ומשחק מסירות עם המקלות עם חברי הלהקה, וכו' וכו'... ההתלהבות של פורטנוי בתיפוף באה לידי ביטוי בצורה שאני מאד נהנה לראות.
קודם כל - מקווה שפה ושם אתה גם זורק מבט לכביש בין עמידה של MP לסמחטה עסיסית שהוא מעיף. אחרת מאוד לא הייתי רוצה להיות חברת הביטוח שלך או באיזור כשאתה למשל נהנה מסולו תיפוף כזה או אחר
אני דרך אגב גם מאוד אוהב את הסוג הזה של המתופפים. זה מזכיר לי המון את לארס אולריך ממטליקה - המתופף היחיד ששרירי הפנים שלו עובדים יותר קשה משרירי הידיים והכתפיים כשהוא מתופף (כן כן אני יודע זה לא אותה ליגה של מתופף ולארס הוא מתופף לא משהו וכל זה).
גם כתבתי ב- thread של ההופעה שקצת חבל ש- Genie (שכולנו שמנו לב שהוא לא מנפילי הדור גם ככה) קצת הולך לאיבוד בתוך הבית (של יעל) הקטן שהוא בנה לו שם ושהוא קורא לו קיט תופים - לי זה נראה מוכן לשיגור ותמיד חשבתי לעצמי אם הוא צריך אולי להוציא רשיון בניה כל פעם שמקימים לו את זה ורשיון הריסה להוריד.
אבל (תמיד יש אבל) בעקבות ההופעה התחלתי לצרוך בכמות שאמת כבר מתחילה להדאיג, סרטים, DVDs ובערך כל מה שרואים בו את חברי הלהקה והגעתי למסקנה שיש איזה turn off מסוים בדרך ש- MP מתנהג על הבמה. ואני מודה שאולי בגלל שאני כבר קצת שבוי באיזה כיוון מחשבה אבל במבט יותר זהיר - הדרך שבה MP מתנהל, גם על הבמה, פשוט צורם ולא מתאים. הסיבה בעיני היא לא בגלל מה שהוא עושה, אלא בגלל כמה שמה שהוא עושה מאוד חורג ומבליט אותו מהאחרים.
למה אני מתכוון - בוא ניקח את אותו לארס כדוגמא. הוא אמנם עושה את כל השטיקים שלו אבל אף אחד אחר מחברי הלהקה לא חסרים לו לא תשומת לב ולא שטיקים. בטח שלא ג'יימס , קירק ואפילו לא טרוחיליו הבאסיסט הקרוע (היחסית חדש שלהם). ככה שהשטויות של לארס הן (פחות או יותר) לא על חשבון אף אחד. MP לעומת זאת הוא כזה attention monster שכל הדברים שהוא עושה נראים במבט ראשון מאוד cool אבל כשאני מסתכל הוא פשוט עושה את על חשבון האחרים שהם הרבה פחות, איך נאמר? אקסהביציוניסטים?
ושוב בוא נראה מה קרה שהוא הלך? אנשים (רובם לא כולם) אומרים - "יא תראה את JM" איך הוא משתולל, JLB נותן שואו גדול, JP נראה כאילו הוא מאוד נהנה, JR מרחף" (וואו כמה אני אוהב את האיש הזה - מצטער לא יכולתי להתאפק). יש להם פשוט יותר מקום חביבי. מקום בפועל, מקום נפשי, fucking space.
אחרי שאמרתי את כל זה, אני אוהב ותמיד אוהב את MP ולו בגלל שב- Riding the train of thought, לפני שהם עולים להופעה בבודוקן - הוא אומר "מה נשתנה" במבטא האמריקאי המגוחך הזה. אני sucker של אמריקאים שמנסים לדבר עברית.