אוו איזה אשכול .
אחת הלהקות הישראליות הטובות ביותר ששמעתי . זה התחיל בכלל מאחי שחבר שלו נתן לו בסיום התיכון את הדיסק של "ככה מפנקים " . מהתחלה אני זוכר שהתמכרתי להרכב הזה . פשוט כל שיר שמה מולחן כל כך טוב , וזה מדהים שהליריקה עצמה כל כך אינפנטילית אבל המלודיות עצומות כשלעצמן . הייתה לי תקופה ארוכה שהתעמקתי בהם הרבה ולקחתי אותם ממש ברצינות . הייתי שומע את הדיסקים שלהם נונסטופ , וכשהם התראיינו ברדיו לקראת יציאת האלבום החדש שלהם "בכיף" אפילו הקלטתי את הראיון שלהם ברדיו - הראיון אגב היה כל כך מצחיק , לא צחקתי כך המון זמן , פשוט חבורה של קומיקאים ..
. מה שמצחיק עוד יותר זה שהם גם מתווכחים על דברים כל כך דביליים , יש להם מריבות בינם לבין החבר'ה האחרים ( כל הזמן היו יורדים על ניר טרטר
).
גם האלבום שלהם " בכיף " נחל הצלחה . תקשיבו ל "היום שלנו " - אחד השירים היותר נוגעים ללב . משהו במלודיה שלו וגם בליריקה מצליח להכניס אותי למסר שהם רוצים להעביר -
זה בוקר יפה
תעשה לך קפה
העולם בחוץ רוצה
(רק בטובתך)
נצא לטיול
קודם כאן ואז ממול
פה יותר יפה מחו"ל
אל תצפה לנסות להבין מדוע
(או-אה)
העולם גדול
ליד הים תמיד יש חול
ואת הכי יפה
בשמלה מהקטיפה
כי זה יום כל כך יפה
אז תני לי נשיקה בפה
כבר אמצע היום
עד עכשיו זה כמו חלום
רק שזה לא יגמר
(אלי לעולם)
בואי נתרענן
יש לי משקאות בוואן
אין סיבה להתלונן
אמצע היום והכל מסביב רגוע
(או-אה)
העולם גדול
ליד הים תמיד יש חול
ואת הכי יפה
בשמלה מהקטיפה
כי זה יום כל כך יפה
אז בואי נטעם מהבופה
לה לה לה ללה
או אואו אואו
לה לה לה
כשאני איתך
שום דבר לא משתנה
זה לא משנה
(מתי זה התחיל (זה לא משנה
(זהו יום בלתי רגיל (אני מסכימה איתך
הערב ירד
ועבר עוד יום נחמד
שום דבר הוא לא לעד
(כדאי שנחזור)
הביתה לישון
עוד מעט כבר יום ראשון
צריך לחזור לעבודה
כמה מהר זה נגמר
כבר עבר שבוע
(או-אה)
העולם גדול
ליד הים תמיד יש חול
ואת הכי יפה
פה מתחת לשמיכה
(ואם את לא עייפה (אני בכלל לא עייפה )
נסיים באהבה ( אני ואתה ) .
אני לא חושב שיש שיר אחד שלא אהבתי . אני רק שואל אם נוכל לשאול על צאתו של אלבום חדש או שמא הוא יצא בהפוגה גדולה כמו שהשני יצא , כי עברו 5 שנים או יותר בין האלבום הראשון לשני .