טוב אז מה היה לנו בעצם ב-72 שעות האחרונות... אנט חטפה מסתבר ציסטה בקיבה או משהו כזה, בבית החולים עשו לה המון בדיקות מצאו את זה טיפלו בה שמו אותה על תרופות שלחו אותה הלאה, בחזרה להופעה ביוטה היא כבר הייתה בריאה וחמושה אבל כמה שעות לפני היא פירסמה הודעה בפייסבוק שאף אחד לא שאל אותה אם אפשר להופיע בלעדיה (ההופעה בדנבר הייתה עם בעיקר עם אליזה מ-kamelot ועם עזרה מהקהל) ואם לצטט אותה, "זו לא הופעה של ריהאנה או בריטני ספירס בלעדיהן".... אז אממ טעות במיקוד כנראה מצידה אבל אחרי ההופעה כבר הייתה הודעה שאחרי תקופה שבה ברור לכולם יש ניגוד אינטרסים וכו' וכל הצדדים נפרדים ב"הבנה ו-good terms". אני לא חושב שיש בשפה העברית מונח כזה גוד טרמז, זה לא קרה אף פעם במדינת ישראל...
בקיצור האגו שלה תפס מימדים לא פרופורציונליים והיא ממשיכה לקריירת סולו שאף אחד לא ישים עליה ממש בולבול ופלור ג'נסן, כדור ההרס האנושי שהשמיד את אפטר פוראבר תחליף אותה עד סוף הטור ואם לא ישתנה כלום כרגע אז זה כרגע מינימום אוגוסט הבא בווקאן הבא. מה שכן יש לה chops למרות שיש לה חתך דיבור די מעצבן והיא תוכל להביא קצת כוח לשירים הישנים... אני מסתכל בקליפים עכשיו מההופעה הראשונה שלה אתמול בסיאטל ובהתחשב בזה שהזניקו אותה באפס דקות התראה לארה"ב מהולנד אני יכול רק להניח שהיא שרה את השירים האלו באמבטיה כבר לפחות שנה
אני לא מקווה אבל שהיא תשאר קבע וקשה לי להאמין שזה יקרה ואני גם לא מקווה שטאריה תחזור כי זה היה ונגמר. אם זה תלוי בי אז סימונה סימונס היא הבחורה הכי נכונה בעולם למשימה, גם אם זה שם את אפיקה בסימן שאלה.
היא יכולה לעשות קצת כמו סטו בלאק באייסד ארת', גם בארלו וגם ריפר לכן it is freaking inevitable, אומנם אין לה את המיומנות בשירה בגובה 30 אלף רגל כמו טאריה אבל היא לא חייבת לעשות בדיוק כמוהה, צריכה להביא גם משהו משלה.
זה חצי הסנט שלי על נייטויש כרגע.