ציטוט:
אתה מעריץ את אירופה ואת האירופים כאילו הם העם הנאור והתרבותי העולם- איזה קשקוש! אירופה אחראית, בגל הקולוניאליזם המטורף שלה, לחצי מהבעיות בעולם! במיוחד במזרח התיכון. שלא נדבר על השואה (כן כן זה עדיין כאן וזו עדיין רלוונטי) ועל הניצול המחפיר של מדינות אפריקה השונות.
מצחיק אותי שאדם שלמד יחסים בינלאומיים ויודע את ההיסטוריה של העמים באירופה, מעריץ את התרבות המכוערת והכובשת שלהם. אז מה אם עכשיו הם החליטו לחיות ב"שלום" אחד עם השני? זה אומר שהלאומניות שלהם לא קיימת יותר? שטויות! יש באירופה שנאת זרים, ושנאת יהודים שזורמת מתחת לפני השטח, וכל עוד אירופה לא תמצא פתרון לכל המהגרים אצלה כולנו נראה את הלאומניות האירופית מתפרצת בשיא הכל עוד כמה שנים!
אייי אתה הדוגמא הכי טובה ליהודי הגלותי
מי אמר שאירופה נקייה מטעויות? אבל אתה הדוגמא לישראלי המצוי שכאשר אין לו מה להגיד על ישראל אז הוא תוקף אחרים (תסתכל כל פעם בכתבות כאשר אירופה או טורקיה או כל מדינה אחרת מבקרת את ישראל, על רמת הטוקבקים ותראה שאתה לא שונה מהישראלי המצוי). אני בכלל לא דיברתי פה באשכול הזה על אירופה, אז למה אתה מתקיף אותי לגבי אירופה?
הם לא החליטו עכשיו, הם החליטו אחרי 2 מלחמות עולם שגבו את חייהם של מיליוני אנשים. הלאומנות לא מעניינת ולא חזקה במרבית מדינות אירופה וזה דבר נהדר כי לאומנות היא רעה ומשחיתה מיסודה (מי כמוך שחי בישראל יודע זאת). המהגרים כיום הם חלק מאירופה והשינויים הדמוגרפיים הם בלתי נמנעים כתוצאה של הרבה מאד גורמים. אני בדיוק קורא ספר מרתק בנושא שנקרא: Reflection on the Revolution in Europe , יצא ממש לפני חודשיים.
תרבות כובשת? סלח לי אבל מה ישראל שאתה כל הזמן מטיף פה נגד הכיבוש?
תרבות מכוערת? ערש התרבות וההשכלה, בדיוק ההיפך מישראל ערש הברבריות והבורות.