ציטוט:
להקת המטאל הישראלית המצליחה Orphaned Land נכנסה להקליט את אלבום האולפן המלא הרביעי שלה, The Never Ending Way Of ORwarriOR. האלבום צפוי לצאת לקראת אוקטובר השנה בחברת התקליטים הענקית Century Media והלהקה אמורה לצאת לסיבוב הופעות עולמי בעקבותיו.
קובי פרחי, סולן הלהקה, מספר: אנחנו מאד נרגשים סופסוף להיכנס לאולפן, עבדנו מאד קשה על האלבום. אנחנו לא אוהבים לחזור על עצמנו והאלבום לא הולך להיות המשך ישיר של Mabool. אנחנו אוהבים תמיד לחדש ואני מאמין שנצליח לעשות את זה גם ב-ORwarriOR, לדעתי הוא האלבום הטוב ביותר שלנו. באלבום יהיו 15 קטעים והוא יהיה ארוך, כרגיל, מעל ל-70 דקות. אנחנו כהרגלינו ננהל יומן הקלטות מהאולפן ונפרסם אותו בפורומים, יחד עם תמונות וכו.
סטיבן ווילסון, המוח שמאחורי Porcupine Tree והאיש שהפיק ל-Opeth שלושה אלבומים, חבר ל-Orphaned Land לפני מס שנים והוא הולך לנגן קלידים ולמקסס את האלבום באולפן שלו בלונדון. תגובתו של סטיבן ווילסון לידיעה: Orphaned Land הם חבורה של אנשים כבדים! ובנימה יותר רצינית, אני שמח. סופסוף אנחנו נעשה את האלבום הזה!!!
ציטוט:
שלום לכם לוחמי אור!!
בשמחה גדולה אני שוב פעם מוצא את עצמי באולפן הקלטות, יושב מול המחשב בשעה שאבי דאימונד מרכיב את סט התופים שלו.
בחודשים הקרובים אנחנו נעדכן אתכם כאן, 'און ליין' בדיווחים מהאולפן כולל תמונות ונשתדל כמה שיותר, כמו תמיד, להכניס אתכם איתנו לחדר ההקלטות, ולשתף אתכם בחוויה הזאת של לוחם האור שבקרוב יוולד!
התוכנית שלנו היא להקליט את האלבום בארץ. כשבשלב הסופי סטיבן וילסון (פורקיופיין טרי) יגיע לארץ, יקליט קלידים לאלבום ויקח את החומר איתו למיקס באנגליה. אני אפרט בהמשך על האורחים שצפויים לנגן איתנו באלבום.
למעשה התחלנו את ההקלטות כבר בשבוע שעבר, סשן ההקלטות הראשון היה ביום שלישי כשיוסי הקליט חלק גדול מהגיטרות הקלאסיות, בוזוקי, סאז וקצת גיטרות קלין לאלבום, בטח ראיתם את התמונות היום אנחנו מרכיבים את סט התופים, עושים סאונד, ומחר, מהבוקר עד שיצא עשן לבן, אנחנו נקליט את התופים.
עד מחר, ועד העידכון הבא, שמרו על עצמכם ותבלו טוב בסופ"ש, תחשבו עלינו מדי פעם אה?
אוהבים אתכם!
קובי פרחי
ציטוט:
יוסי סאסי סהרון: אנו עדיין באולפן, מקליטים תופים לתוך הלילה... אנו כאן מהבוקר אך כל כך כיף לשמוע את האלבום קורם עור וגידים שהעייפות מתגמדת
קובי פרחי: שבוע טוב,
בכל הסופ"ש היינו סה"כ 24 שעות במצטבר בתוך האולפן להקלטות התופים, האוזניים שלי שומעות תופים גם שיש שקט והציפורים בחוץ מצייצות. אנחנו מבסוטים מאד מהתוצאות עד עכשיו.