בהתחלה זו הייתה רק הופעה אחת לכבוד יום ההולדת ה-10 של הפסטיבל Nearfest, אך צירוף מקרים(?) מבורך הביא לכך שזה יהיה גם יום ההולדת ה-10 ל-LTE. על כן פורטנוי והחבורה החליטו לצאת לסבב קצר בארה"ב.
In 1998 and 1999, Liquid Tension Experiment released two instrumental albums that set the prog world on fire. The project featured Dream Theater's Mike Portnoy & John Petrucci on drums & guitar (respectively), virtuoso keyboardist Jordan Rudess and bass legend Tony Levin.
After the success of the two albums and the project's undeniable chemistry, Rudess was asked to join Dream Theater full-time and the project was put on the shelf for an indefinite hiatis....
until now!
Back together for a select number of US dates, the quartet is reuniting to revisit the magical music they created 10 years ago and tap back into their chemistry for a whole new musical experiment!
איזה יופי
ההופעה הזאת בניו-יורק.. איך הייתי רוצה להיות שם
הלוואי שיצא מזה איזה DVD נחמד כזה, כי הבוטלגים הקיימים באיכות לא טובה
אפילו רק When The Water Breaks..
מעניין כמה חזרות הם יצטרכו כדי לזכור איך לנגן את כל הקטעים
"לילה אחד עשיתי סקס במשך שעה וחמש דקות.
זה היה כשהזיזו את השעה קדימה."
ברקודה כתב:איזה יופי
ההופעה הזאת בניו-יורק.. איך הייתי רוצה להיות שם
הלוואי שיצא מזה איזה DVD נחמד כזה, כי הבוטלגים הקיימים באיכות לא טובה
אפילו רק When The Water Breaks..
מעניין כמה חזרות הם יצטרכו כדי לזכור איך לנגן את כל הקטעים
חחחח כן גם אני חשבתי על זה
בטח המון
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
למה מוזר , עד עכשיו הם היבאו אחלה מוזיקה , והכימיה ביניהם זה משהו שאי אפשר להביס , אבל תמיד מעניין אותי לדעת מה היה קורה אילו דיימבאג היה במקום פטרוצ'י , איך האלבומים היו נשמעים אז .. הממ .
מצד שני אתה צודק , כי ברגע שמחליפים אחד מהם כיוון הסאונד משתנה .
Ozerivarium כתב:למה מוזר , עד עכשיו הם היבאו אחלה מוזיקה , והכימיה ביניהם זה משהו שאי אפשר להביס , אבל תמיד מעניין אותי לדעת מה היה קורה אילו דיימבאג היה במקום פטרוצ'י , איך האלבומים היו נשמעים אז .. הממ .
מצד שני אתה צודק , כי ברגע שמחליפים אחד מהם כיוון הסאונד משתנה .
אם דיימבאג היה שם אני בכלל לא יכול לתאר מה היה הולך שם, אמנם אני בטוח שהאלבום לא היה הולך לסאונד מלוכלך כמו של פנטרה אבל ברור שהאלבומים היו יוצאים הרבה יותר כבדים.