השיר מצמרר אותי בכל פעם שאני שומע אותו מחדש, הוא נבנה לאט עד שמתחילות השבירות הפרוגרסיביות, יוניסונים ,סולו של פטרוצ'י וכינורות בסוף מצידו של רודס, דליקטס!
שיר מעולה,כמו שטל אמר בנייה מושלמת של שיר.
אני חולה על הריפים של השיר הזה,ובמיוחד על הסוף!
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
לדעתי ההתחלה ממש לא מיותרת. אלא מוסיפה למשמעות השיר.
בפעמים הראשונות ששמעתי את השיר בכיתי (מה לעשות, מזל סרטן - רגיש)
המילים מצמררות ומציאותיות.
מבחינת ביצוע, מעולה. כבר אמרתי בדיון אחר שאני אוהבת את כל השירים באלבום הזה.
(חוץ מאולי the answer lies within שהוא טיפה משעמם, למרות שהמילים סבבה)
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
הקטע האהוב עליי ביותר באוקטבריום (כן, יותר מיצירת הנושא!).
אחד השירים העוצמתיים של דרים.
המון המון רגש בקטע הטעון הזה.
הגשה ווקאלית נהדרת של לאברי (שכתב כאן את אחד הקטעים היותר שלו בעיני).
תענוג צרוף!
יצירה ענקית!
ההתחלה כל כלך טובה ומצמררת, ואחר כך כל הפיתוחים עד לברייק הגדול והריף בס פרטלס המאיים ואז אינסטומנטלי כמו שדרים יודעים לעשות, והסוף מרגש לא ומצמרר מאוד.
הכנה מצויינת ליצירת הנושא.
Instrumedley כתב:הקטע האהוב עליי ביותר באוקטבריום (כן, יותר מיצירת הנושא!).
אחד השירים העוצמתיים של דרים.
המון המון רגש בקטע הטעון הזה.
הגשה ווקאלית נהדרת של לאברי (שכתב כאן את אחד הקטעים היותר שלו בעיני).
תענוג צרוף!
1+
כבר הרבה זמןש אני רוצה לעשות את זה
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
מכירים את זה שעודד כותב משהו שרציתם להגיד ולא ידעתם איך?
"(הקטע האהוב עליי ביותר באוקטבריום (כן, יותר מיצירת הנושא!).)"
בהחלט שיר נפלא.. מתחיל רגוע ומי שראה את DRUMAVARIUM של MP, יודע שהוא מתחיל על המערכת הקטנה, ואז עובר ל סיאמיס מונסטר..
על שתי המערכות הוא שומר על קצב מטורף עם השיר.. כאילו הוא 1/2 קצב מתחת לשאר הכלים
האמת שהמלים דווקא לא מעניינות אותי כ"כ.. הדרך בה לאברי מעביר אותן היא באמת בלתי נשכחת!
שיר עוצמתי. אחד מהגדולים של הלהקה. מתחיל שקט, נבנה ונכנס בעוצמה ענקית לאינסטרומנטל, סולו מרגש של פטרוצ'י עם מלא פיל, ריפים מטאליסטיים שעדיין נכנסים לקטגוריה של מעין זעם והעברת ביקורת על מקרה התאומים, ומהאינסטרומנטל השיר הזה פשוט מגיע לקליימקס המפיל שלו.
מכירים את זה שעודד כותב משהו שרציתם להגיד ולא ידעתם איך?
חחחח יווו כל הזמן(:
ללא ספק השיר הכי אהוב עליי אחרי שיר הנושא
הליריקה של לאברי פשוט מדהימה, אחת הטובות שלו
וכמו שאמרו כאן, שיר שבנוי בצורה מושלמת
בקיצור שיר שעושה לי צמרמורות כל פעם מחדש, כאילו זו הפעם הראשונה שאני שומעת אותו..
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
B-Boy כתב:שיר עוצמתי. אחד מהגדולים של הלהקה. מתחיל שקט, נבנה ונכנס בעוצמה ענקית לאינסטרומנטל, סולו מרגש של פטרוצ'י עם מלא פיל, ריפים מטאליסטיים שעדיין נכנסים לקטגוריה של מעין זעם והעברת ביקורת על מקרה התאומים, ומהאינסטרומנטל השיר הזה פשוט מגיע לקליימקס המפיל שלו.
לא כ"כ ידעתי מה לכתוב, משום שהכל כבר פחות או יותר נאמר, אבל מכיוון שמדובר בשיר
מ-ד-ה-י-ם (!!!!), ואחד האהובים עליי באלבום (אכן מ"השלישיה הפותחת"... או יותר נכון הסוגרת... של האלבום הזה) - לא יכולתי שלא להגיב.
המבנה הדרמטי של השיר, ההתפתחות שלו מבחינה מוסיקאלית, הביצוע המעולה של לאברי שיודע לחדור, לגעת ולערער, הסולו המדהים, הריפים שכל כך כיף לשמוע... הכל פשוט כל כך יפה שבשלב מסוים אני תופסת את עצמי מפספסת קצת את הליריקה, שגם היא כמובן מדהימה בהתחשב בנושא השיר.
עוצמה מטורפת. אבל אחת כזו שלא נובעת בהכרח מה"רעש" של השיר והמטאליות, אלא דווקא מכוח שטמון ביצירה עצמה.
בקיצור, אחד הטובים, ללא ספק...
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...