פורטנוי מעדכן: מה בתוכנית לשנת 2010

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

פורטנוי מעדכן: מה בתוכנית לשנת 2010

שליחה על ידי YtseJam »

As 2009 is finally winding down and no DT plans have been made public yet for 2010, I'd like to just give a quick rundown of what we have planned to prevent any rumors or speculation that I'm starting to see brew....

As you know, after Thanksgiving we will be heading down to New Zealand for the very first time and then over to Australia (with special guests Pain Of Salvation)...and then we will return home to our families for the holidays and New Year...

In an unexpected move, we will then enter the studio right after New Year's to write and record a brand new instrumental track for inclusion on the upcoming Gods Of War 3 soundtrack. This will mark the first time in the band's career we have written and recorded an exclusive track for an outside project. Roadrunner invited us to participate and we decided we were up for the challenge!

Next on the agenda will likely be a South American tour in the late winter / early spring...but we are still awaiting details on this, so of course plans are still subject to change...

Speaking of changed plans, I'm afraid I have some disappointing news for our North American fans: after serious discussion within the band and evaluations with our manager and agent, we have deciding against doing another US run in spring as we had initially planned...for many reasons, it just is not going to work out as we had originally hoped. (and yes Texas, I still remember we owe ya next time!)

Essentially, this means the BC&SL World Tour will conclude with South America (if it indeed happens) and the only remaining DT shows in 2010 will be some possible festivals and one-off shows that may (or may not) happen towards the end of the summer.

So that's the 2010 forecast for DT....

The 2010 MP forecast is another story....

Although I do plan on having some down time to enjoy with my family....I do have several things on my agenda that will keep me plenty busy (of course!)...

As most of you know, it's looking VERY likely that Transatlantic will hit the road with some shows in support of the newly released reunion album "The Whirlwind"....it looks like we found a nice little window in mine, Pete's, Neal's and Roine's schedules to make this happen in the Spring.
So we are currently looking into doing some select shows in major cities on both sides of the Atlantic during this period (it will be our first truly "transatlantic" tour - as we only did the US for SMPTe in 2000 and only did Europe/UK for Bridge Across Forever in 2001)
Details of these shows should start to firm up soon, so stay tuned...

In addition to the Transatlantic tour, I also have several other exciting possibilities up my sleeve for 2010....so time will tell what pans out and become realities....

So there ya have it for now!

Inevitably, some people will be disappointed in our plans and complain (and blame me!)...others will be excited and overjoyed (and thank me)...but it is what it is..,it's our lives and our career and this is how it looks to be shaping up for the coming months/year...

OK, there ya go! You're now in the loop....

Thank you for a GREAT 2009 (so far) and looking forward to more in 2010,

MP 8-)
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

Re: פורטנוי מעדכן: מה בתוכנית לשנת 2010

שליחה על ידי YtseJam »

1. סבב הופעות בניו-זילנד לראשונה ואח"כ באוסטרליה עם PoS, לאחר-מכן חגים ומנוחה.
2. מיד לאחר-מכן חוזרים לאולפן ומקליטים שיר אינטסרומנטאלי עבור ה-soundtrack של God of War 3. זו תהיה הפעם הראשונה שהלהקה כותבת שיר עבור פרויקט חיצוני.
3. אולי חוזרים לסבב נוסף בדרום-אמריקה לקראת האביב. עדיין מחכים לפרטים סופיים. לא חוזרים לסבב נוסף בארה"ב. אם אכן זה יהיה המצב, בזאת יסתיים סבב ההופעות של BCSL כאשר אולי יהיו מספר הופעות בפסטיבלים ומספר הופעות יחיד.
4. סבב הופעות לטרנסאטלנטיק בארה"ב ואירופה.
5. הפתעות אפשריות נוספות ב-2010.

אני עדיין מקווה ל-DVD. כלשהו.
הוצאות חדשות ל-Ytsejam Records בטוח יהיו, ואולי DVD ל-AA Saga אם זה עדיין ייצא לפועל.

http://gaming.icrontic.com/news/god-of- ... er-bonuses
ב-EP של GoW3 יופיעו בנוסף גם הלהקות הבאות: Killswitch Engage, Opeth, Trivium, Taking Dawn
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

הסאונדטראק של GOW3 נשמע ענק! גם דרים וגם אופת'!
מעניין מאוד יהיה לשמוע סוף סוף אינסטרומנטל חדש של דרים :).
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

מצד אחד זה ממש מבאס שדרים לא יעשו עוד סבב הופעות באירופה עד האלבום הבא... מצד שני דרים כותבים אינסטרומנטלי חדש שזה משהו שאני ממש מחכה לו :D
ומצד שלישי צריך לזכור שהם כותבים את זה במסגרת סאונדטראק למשחק ככה שאין להם בידיוק חופש מוחלט לכתוב מה שהם רוצים, אבל אני סומך עליהם שהם יכתבו משהו טוב : )
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בהחלט מאכזב שלא יהיה עוד טור אירופאי, אבל יהיה טור של טרנסאטלנטיק אז אני לא מתלונן :cheers:
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

הסאונדטרק והאינסטרומנטלי (במיוחד) חייבים להיות Must Have מבחינתי . מחכה ...
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

תודה על העידכון עידן! :yes:

אם זה אינסטרומנטאלי חדש של דרים זה משהו שחייבים לשמוע!!!

אז הבנתי שאת הסבב הופעות שלהם הם יסיימו מוקדם השנה?
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

מצטער להרוס את החגיגה, אבל דעתי היא שדרים ב-2010 תלך ותתקרב לכסף (מוזיקה למשחקי מחשב? אולי שיוציאו את כל האלבומים רימאסטרד וזהו?) ובד בבד תתרחק מהקהל שלה - BC & SL יהיה אחד הטורים הקצרים ביותר בשנים האחרונות. לקטע של הטור אין לי תלונות, כי בסה"כ being on the road יכול להיות מאוד מתיש. מצד שני, אני לא יכול שלא לחשוב איזו אכזבה זה שהלהקה שאתה כ"כ אוהב מוציאה אלבום חדש, וחונכת אותו בהופעות יותר קצרות מקובי פרץ ב"פלקה".
אני בטוח שעכשיו יהיו כאלה שיסנגרו, אין בעיה. אני כבר הבנתי שאני די לבד באסכולת ה-"איפה הדרים שלי?", רק אל תתעוררו יום אחד ותגלו שהלהקה שלכם מחממת את U2 :roll: :whistle:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

כתבת תגובה כמעט לגיטימית, לפחות עד השורה האחרונה והמתנשאת-משהו. הרסת. :)
יש כאן צורך לסנגר ולו רק מכיוון ובחרת להפגין חוסר בקיאות והבנה, יש לציין, בצעד יוצא דופן. לא מתאים לך.

הסיבות הברורות מאליו הן:
חברי הלהקה לא צעירים, בעלי משפחה ולא בדיוק מנגנים אותה מוזיקה כמו קובי פרץ (השוואה אומללה. זה היה בכוונה?). רק מעריצים אגואיסטים ייקחו את כל זה, יתעלמו מכל זה, ויבחרו בסיבות לא הגיוניות/מבוססות כגון אלו שבחרת להדגיש.
אתה שוכח שחברי הלהקה בלא מעט איזכורים אמרו שברצונם לקחת הפסקות ארוכות יותר וגם להופיע פחות. הם גם תמיד הביעו הרצון לכתוב מוזיקה שלא במסגרת אלבום. אז כן, זה לא בדיוק פסקול לסרט, וכן, זה נעשה גם מתוך בקשה של חברת התקליטים - אבל מה רע? לקשר זאת איכשהו למצב הכלכלי זה קצת אבסורדי. האלבום משגשג, ההופעות משגשגות, ההוצאות הצדדיות משגשגות. הם אומנם לא עשירים, אבל ממתי לעשות כסף זה רע (גם אני רוצה! ולא, זה לא עוזר לטיעון שלך.)? חברי דרים ת'יאטר הם לא אנשים אלטרואיסטים. ואגב, לכתוב שאתה "מבין לליבם" דיי נשמע כמשהו לכתוב על-מנת לצאת מידי חובה בקונטקסט של התגובה שלך. לי זה נראה שהכתוב הגיע מתוך חשיבה פשטנית.

באסה שהם לא באים שוב לאירופה. כנראה שמשלחת בסוף לא תהיה. ביג דיל. תמיד יש את האלבום הבא, ואת פורטנוי שאמר שהם יחזרו להופעות Evening With (יש למה לקוות/לצפות).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מחממים את U2?? הנה הופעה שצריך לראות :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
nirgodin
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי nirgodin »

Mars Volter כתב:מצטער להרוס את החגיגה, אבל דעתי היא שדרים ב-2010 תלך ותתקרב לכסף (מוזיקה למשחקי מחשב? אולי שיוציאו את כל האלבומים רימאסטרד וזהו?) ובד בבד תתרחק מהקהל שלה - BC & SL יהיה אחד הטורים הקצרים ביותר בשנים האחרונות. לקטע של הטור אין לי תלונות, כי בסה"כ being on the road יכול להיות מאוד מתיש. מצד שני, אני לא יכול שלא לחשוב איזו אכזבה זה שהלהקה שאתה כ"כ אוהב מוציאה אלבום חדש, וחונכת אותו בהופעות יותר קצרות מקובי פרץ ב"פלקה".
אני בטוח שעכשיו יהיו כאלה שיסנגרו, אין בעיה. אני כבר הבנתי שאני די לבד באסכולת ה-"איפה הדרים שלי?", רק אל תתעוררו יום אחד ותגלו שהלהקה שלכם מחממת את U2 :roll: :whistle:
+1 חוץ מהקטע עם U2

לדעתי רואים את מה שאתה אומר גם באלבומי האולפן של הלהקה, אבל זה כבר ויכוח אחר
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אני אענה בעיקר לעידן, כיוון שהקטע עם יו-2 היה הומוריסטי (ומסתבר שלא מצחיק).
הטרוניה שלי היא לא על עניין הכסף - אותו אני מבין לחלוטין. מצד שני, אין כל ספק שהלהקה תפסה יפה מאוד את העובדה שהמעריצים שלה הם מהטוטאליים שבמעריצי הלהקות בעולם, והולכת עם זה (כמעט) עד הסוף. אם זה ההוצאות התכופות של ה-DVDים (ובמקרה של CIM לטעמי במחיר של איכות המוצר), הוצאות מיוחדות של אלבומים (עניין שאני מאוד מסכים ומעודד אותו כיוון שאין דרך אחרת לנגוס בפיראטיות) וגם PN לעיתים נראה כעיסקה מאוד טובה למייק, ללהקות שמלוות את דרים, לחשבון הבנק וקצת פחות למעריצים של דרים - כמה מאיתנו היו מעדיפים הופעה של PN09 בארה"ב מאשר An Evening With?
אתה יודע, תמיד יהיה הוויכוח על מקומו של המעריץ בתוך מערכת היחסים בינו לבין להקה: האם יש לו את הזכות לדרוש דברים, האם הלויאליות שלו נמדדת בכסף, ואם כן - האם הלהקה צריכה להיות לויאלית אליו באותה מידה? דיון שלא זה מקומו, וגם לא פה נמצא את פתרונו.
אני (וזה לא בקטע של התלהבות) הוצאתי על הלהקה הזו קרוב ל-3000 ש"ח נטו, ועוד יותר מ-10,000 ש"ח הוצאות נילוות (טיסות, מלונות, נסיעות וכו') ואני יותר מבטוח שאתה, ניר, טל, בריל הוצאתם הרבה יותר מזה. והמינימום שאני חושב שמותר לי, זה להביע את מורת רוחי מהעובדה שהלהקה האהובה עליי, שיש לציין אף פעם לא הייתה בקטע אנטי-קפיטליסטי, נראית דשנה מדי, קצת חלטוריסטית, ותכל'ס - מבאסת תחת שלא תהיה לי אופציה ריאלית לראות אותה עד שאני אתחיל ללמוד (שנה הבאה).
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

Mars Volter כתב:וגם PN לעיתים נראה כעיסקה מאוד טובה למייק, ללהקות שמלוות את דרים, לחשבון הבנק וקצת פחות למעריצים של דרים - כמה מאיתנו היו מעדיפים הופעה של PN09 בארה"ב מאשר An Evening With?
איך זו עיסקה טובה למייק? אני אצטט חלק מתגובה של מייק בפורום שלו מליפני כמה חודשים:
it's not "financially difficult" for us to tour as a "standalone act" - in fact, it is waaaay more expensive for us to tour with Progressive Nation as *WE* are paying for all of the extras ourselves...(meaning paying the 3 other bands, extra catering, extra crew and union costs, etc.)
If we were touring ourselves, ALL of the money would go to us...but not with PN09...so trust me, its not for financial reasons we are doing PN09...quite the contrary....
אז למייק ולחשבון הבנק שלו ושל דרים זו לא עיסקה "מאוד טובה", זה טוב רק כמובן ללהקות שמלוות את דרים שמשיגות עוד פירסום וכסף.

כמובן שאני הייתי רוצה עוד טור אירופאי של דרים שהם לבד ושהם יבואו לארץ (אפילו אם זה יהיה עם להקת חימום בארץ ם: ) ואני ממש קיויתי לזה, אבל מה לעשות, אני מבין אותם (בצער). אני גם לא מבין איך אתה אומר שב-2010 דרים מתקרבים יותר לכסף מבעבר, אם דווקא ב-2010 הטור שלהם יותר קצר ( = פחות כסף), האלבום הזה הוא כמעט היחיד שדרים אמרו שהם לא יוציאו לו DVD, וגם בטור שכן היה הם לרוב היו עם ה-PN מה שמביא להם פחות כסף מהופעות רגילות. הקטע עם המשחק מחשב זה לא כזה מלא כסף כמו שאתה מתאר את זה, הם כולה עושים -שיר אחד- לסאונדטראק של משחק PS3, וגם אופת' שמים שם שיר אחד - אתה תגיד שזה מיסחור?
אוי ואבוי, הלהקה הסכימה להשיג עוד קצת פירסום... באמת נורא ואיום. חוץ מזה שזה גם טוב לנו, עוד שיר אינסטרומנטלי של דרים, מה רע? כמו שאמרתי בתגובה הקודמת ברור שזה לא יהיה חופש מוחלט לכתוב מה שהם רוצים והוא גם בטח יהיה פחות מורכב מהקודמים שלהם כי זה צריך להתאים למשחק הזה, אבל אני סומך עליהם שהם יכתבו משהו טוב.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

רן, אתה צריך לקחת דברים בפרופורציה נכונה. כולנו פה מעריצים את הלהקה, כולנו רצינו וקיווינו לעוד טור אירופאי וכולנו מאוכזבים שלא יהיה כזה. אבל, תסתכל על חצי הכוס המלאה, הם יחזרו לעשות An Evening With , הם ממש לא מתמסחרים ויש להם חופש אומנותי, ההצלחה שלהם וכמות המאזינים רק גדלה מאלבום לאלבום. כמו שהבחור כתב בהודעה מעליי לגבי הפרוגניישן, אם זה היה למטרות רווח נטו, אז עדיף היה ללהקה לעשות טור לבד ולקבל יותר כסף ושיהיו פחות הוצאות. אני יכול להבין את חברי הלהקה, הטורים האלה מעייפים ומתישים, במיוחד שמנגנים מוסיקה כל כך מורכבת ומסובכת, והם לא נהיים צעירים משנה לשנה. חדוות המוסיקה עדיין נשארה להם והכימיה בין הנגנים מעולם לא הייתה טובה יותר, כך שאני חושב שאתה לא צריך להיות כל כך מתוסכל.

אם כבר דיברת על כסף ואני מתפלא שלא ציינת בתגובה שלך, אז מה שבאמת מפריע לי אישית הוא מכירת חבילות ה- MEET AND GREET תמורת מאות דולרים. לא כל דבר כסף צריך לקנות בעולמנו, ואם מישהו לויאלי ללהקה ועוזר לה להתפרסם, להצליח ולהגיע לאוזניים של הרבה אנשים , הוא לא צריך לשלם כסף בשביל תמונה עם הלהקה ואפשרות שיחתמו לו על הדיסק. מותר לך להביע מורת רוחך, אבל אני חושב שקצת יצאת מפרופורציה בגלל שלא ייצא לך לראות עד שתתחיל ללמוד.

אגב רן, התחלנו את ההרשמה למועדון המעריצים ומאחר ולא ייצא לך לראות עוד הופעה בטור הנוכחי, אז אתה יכול להירשם תמורת 120 ש"ח בלבד ולעזור למועדון הנפלא הזה להמשיך את כל הפעילויות והעשייה שלנו.
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

יווו אינסטרומנטלי חדש :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

OFF-shows?? בקיץ??

זה בטח פסטיבלים שיש באירופה בקיץ.. משומה, אני מריח שידור חוזר של ההופעה בישראל?? הפעם איבנינג וויד'? אוף שואו? :roll:

אשליות :roll:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כמו האשליות שהיו לנו שתירשם למועדון... :haha:
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

זה כבוד להקליט מוזיקה ל GOW3 המשחק שהכי הרבה אנשים מחכים לו בדור הקונסולות הנוכחי, ואין פירסום יותר טוב מזה בתעשיה הזאת, חוץ מ
rock band:dream theater חחח. :D
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מי יתן וזה באמת יקרה!! :D
תמונה
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם