לכאורה אין הרבה דמיון בין שני האלבומים, אבל דווקא מצאתי אחד: הרבה אנשים חושבים ששניהם אלבומי קונספט. אז לא ממש, אבל עדיין אלבומים עם הרבה משותף בין השירים. TOT נחשב לאלבום ה"כבד" ביותר של DT באותה העת, כשההשפעה העיקרית היא Master Of Puppets. את TGE לא יצא לי לשמוע הרבה, אבל יש לי פינה חמה בלב ל-Sentient 6, שיר עם רעיון וביצוע מדהימים בעיניי. לא ממש התחברתי לשאר האלבום/אלבומים אחרים של הלהקה - אבל מאוד מעריך.
ואסיים בציטוט של P. Diddy:
נערך לאחרונה על ידי Mars Volter ב ג' יוני 30, 2009 3:38 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
ניסיתי להקשיב לנוורמור..אבל פשוט כלום לא תפס אותי, הכל היה חסר עניין ושיר הנושא שכל כך מהללים היה ממש חלש לדעתי. מאוד לא מיוחד.
לאומת זאת לטריין יש את הרגעים האדירים שלו(בעיקר 2 השירים האחרונים, למרות שגם האחרים לא כולם רעים)
אין לי ספק שTGE הוא אלבום פי 20 יותר טוב מאשר TOT, אבל מכיוון שלא מספיק אנשים שומעים אותם והרבה אנשים גם לא ממש מתחברים לסגנון המיוחד של נוורמור. זה קרב אבוד
נראה לי שהיינו צריכים לעשות סקר אלבום העשור לא כולל דרים, כי זה פשוט תמיד יהיה קרב אבוד פה.
גם אני הצבעתי לTGE... אני מרגיש כאילו שיש לו קצת יותר Substance מToT... מטרה קצת יותר ממוקדת. שניהם אלבומים מצוינים, אני פשוט חושב שTGE פוגע קצת יותר בנקודה שהוא מכוון אליה, ובצורה מדהימה... רק לי רק שDHiaDW לא נכנס לרשימת ה20, כי לדעתי הוא לוקח את TGE בהליכה.
בחרתם פה שתי אלבומים פשוט ענקיים, שמתנוססים בגאון לצד כל אלבום אחר בקריירות של הלהקות האלה (כן, TOT לדעתי יכול לעמוד ליד סינס), והבחירה הייתה קשה מאוד. בחרתי ב-TOT, בגלל שב-TGE המעולה חסרים לי לפעמים קטעים אינסטומנטליים ברמה של ES או SOC... למרות שנוורמור מפציצים לכל אורך האלבום.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
הצבעתי ל TOT.
כמו שאמרו פה: מדובר בשתי אלבומים ענקים,
ואני מסכים לגמרי, בהחלט ענקים.
הספקתי לעבור על TGE כמה וכמה פעמים ואהבתי אותו נורא,
להקה מעולה, ביצועים מעולים, פשוט טובים!
אבל כאן בדיוק ההבדל שלי בין ההאלבומים (או יותר נכון ההבדל העקרוני):
מבחינת סאונד אין מה להשוות בין השניים, הסאונד של TOT הוא פשוט תענוג, נקי וחד,
לעומת זאת הסאונד של TGE על הפרצוף, אם זה בסולואים וכ'ו
Idan_Floyd כתב:הצבעתי ל TOT.
כמו שאמרו פה: מדובר בשתי אלבומים ענקים,
ואני מסכים לגמרי, בהחלט ענקים.
הספקתי לעבור על TGE כמה וכמה פעמים ואהבתי אותו נורא,
להקה מעולה, ביצועים מעולים, פשוט טובים!
אבל כאן בדיוק ההבדל שלי בין ההאלבומים (או יותר נכון ההבדל העקרוני):
מבחינת סאונד אין מה להשוות בין השניים, הסאונד של TOT הוא פשוט תענוג, נקי וחד,
לעומת זאת הסאונד של TGE על הפרצוף, אם זה בסולואים וכ'ו
וזה לא פיר שהוא נגדו . אלבום טוב מידיי בכדי שהוא יעוף על ההתחלה.. אז נתתי איזון.. TGE הוא אחד האלבומים הטובים של העושר.. אלבום ממש טוב.. ואני ממש נהנה לשמוע לו.. מבחינתי הם אותה רמה של גיאונות וביצוע כל אחד וסגנונו.. ויש לשניהם כאן שלמות מנצחת עם סאונד לפנים ואלבום מושקע.. שניהם גם אלבומים עם רעיונות מקוריים ודברים פורצי גבולות.דברים שלא שמענו מהרבה להקות או מאף להקה.
האוזן שלי נהנת לשמוע לשניהם באותה מידה, אבל בחרתי בTGE לצורך העדפה מתקנת . זה קצת משוחד בעייני לבחור על עיוור אלבום של דרים.. בכל זאת..
אתם גנובים?? TGE אלבום ענק, שוחט, ה-shred fest של העשור.
שימו את TOT במערכת סאונד ממש טובה ותכוונו אותו כמו שצריך ותקבלו גם אלבום רצחני לפרקים אבל נוורמור פשוט להקה חזקה בטירוף וזה אלבום כל כך ממוקד בלי שניה של מנוחה וכל מה שהייתי צריך כדי להגיע למסקנה הזאת זה הסולו של בורן, השיר הראשון באלבום שהוא ת'כלס ג'ף לומיס עוצר רכבת קיטור דוהרת עם הגיטרה שלו. the power of the shred all the fucking way home.
טריין משובח כמו יין אבל הניהליסטים לוקחים בהליכה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
אני מצטער לאכזב את כולכם, אבל שניהם לא מועמדים אצלי אפילו
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!