אשכול Neal Morse

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
pinnacle
דרימיסט מתקדם

אשכול Neal Morse

שליחה על ידי pinnacle »

לאחרונה יצא / ייצא בקרוב אלבום כפול בהופעה של: "?"
בדיסק הראשון מופיעה היצירה כולה לפי הרצועות המקוריות מהאלבום :D , בשני - חומר שטרם יצא לאור בעבר :shock: אולי תוספת ליצירה :?:
http://www.progarchives.com/album.asp?id=17026
האם מישהו כבר שמע את אלבום ההופעה או חלקים ממנו שדלפו לרשת?
pinnacle
דרימיסט מתקדם

Re: אשכול NEAL MORSE

שליחה על ידי pinnacle »

ציטוט מתוך PROGARCHIVES:
erik neuteboom
(erik neuteboom)
SPECIAL COLLABORATOR
Symphonic Prog Expert FIRST REVIEW OF THIS ALBUM Because of the many enthousiastic stories of befriended prgheads I was very curious to this double live CD by Neal Morse, once the multi-talented frontman of USA legend Spock’s Beard. Indeed this is a very pleasant musical experience that will appeal to many progheads, it sounds very melodic and accesible and the music range from melodic rock to symphonic prog and neo-prog. The band (that hosts Dutch musicians!) sounds tight and inspired, especially the drummer plays very dynamic and propulsive. The band members got room for solos and instrumental explorations like in In The Fire (fiery wah-wah guitar, powerful drums and a flashy synthesizer solo) and The Creation (swinging bass, heavy guitar and again a flashy synthesizer solo). Neal Morse has a very distinctive voice, he sings strong and also delivers some swinging pieces on the piano and in Help Me/The Spirit And The Flesh he plays a virtuosic solo on the acoustic guitar, like he never left Spcok’s Beard, what a talent! On CD-2 the emphasis is a bit more on acoustic ballads with a religious message, I am not religious so it doesn’t appeal to me nut on the other hand its’not disturbing for me. This is a strong live-2 CD set that contains pleasant and varied compositions with good work on guitar and keyboards, good vocals (also by female singer Jessic Koomen) and I like the enthousiastic approach by Neal and his band, listening to the reactions of the crowd (Berlin 2006) they loved it too, recommended!
http://www.progwalhalla.com
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אגב ניל מורס... תעשו ביקור בית באתר של ניל מורס, יש sneak preview ל-DVD של Sola Scriptura (לא להתבלבל עם הלייב CD שממש לא מזמן יצא ל-Question Mark
:cheers:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עד עכשיו אלבום ה- LIVE החדש של מורס לא דלף לרשת. מי שמוצא עותק, מוזמן ליצור איתי קשר בתיבה האישית :cheers:
Yes
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Yes »

דלף גם דלף. :)
יש אותו ב-STMusic.org

מי שלא רשום ורוצה... אז אני יכול להעלות לראפידשר או משהו כזה.
אם בא לכם לעזור לי, הירשמו לשירות הענן Copy דרך הקישור הזה. כל אחד מאיתנו יקבל 5 ג'יגה מתנה (סה"כ לאחר הרשמה - 20 ג'יגה אחסון חינם).
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

Yes כתב:דלף גם דלף. :)
יש אותו ב-STMusic.org

מי שלא רשום ורוצה... אז אני יכול להעלות לראפידשר או משהו כזה.

אווו ראפידשר :love:
סוף סוף מישהו מדבר לעניין. יש לי שם פרמיום, כלומר: יאללה עשה זאת אם רק אתה יכול! :)
תמונה
Yes
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Yes »

אם בא לכם לעזור לי, הירשמו לשירות הענן Copy דרך הקישור הזה. כל אחד מאיתנו יקבל 5 ג'יגה מתנה (סה"כ לאחר הרשמה - 20 ג'יגה אחסון חינם).
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

אוווייי לא. למה העלת את זה ל rapidshare.de ולא ל: rapidshare.com (לא שאתה חייב לי משהו כן?) ?
אי אפשר כבר להוריד מ: rapidshare.de אם אני לא טועה השרת שלהם ירד מעל פני האדמה (ככה הבנתי),
תבדוק את זה
תמונה
Yes
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Yes »

רציתי להעלות לדוט קום, אבל יש שם הגבלת קובץ על 100 מגה בייט ואז כאלה שאין להם פרימיום צריכים לחכות שעה בין קובץ לקובץ.
בראפידשר הזה יש עד 300... ואפשר להוריד. אני מוריד ברגע זה.

אין לי בעיה להעלות את זה שוב, בעקרון, מחולק לשני קבצים. אני פשוט שם את זה להעלאה ועוזב את זה.
(ואל תתבייש לבקש :cheers:)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Yes כתב:http://rapidshare.de/files/38171070/Neal_Morse--Question_Mark-_Live_-2CD-2007-NER.zip.html

תודה רבה אחי!
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

צודק. אני הייתי בטוח שאי אפשר להוריד אז לא ניסתי בכלל. (אני רגיל רק ל : COM ;) ).
אבל עכשיו שאני מנסה אני רואה שאפשר, טוב אני מוריד. ותודה רבה רבה לך אחי :)
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שמעתי עכשיו את הדיסק הראשון ודי התאכזבתי במיוחד מהשירה הגרועה של מורס ומהעובדה שהורידו את כל השירים שם בכמה טונים וזה פשוט הורס . אם מורס לא מסוגל לשיר ב- LIVE את הטונים כמו באלבום אז עדיף שלא יבצע את האלבום, לא יקרה כלום אם זה יהיה רק פרויקט סטודיו. אלבום האולפן פשוט מעולה, וההופעה הזאת מאכזבת. חבל, אם הביצועים היו טובים, אין לי ספק שהייתי קונה את הדיסק הכפול הזה.
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

Re: אשכול Neal Morse

שליחה על ידי B-Boy »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bvOp5amPby4[/youtube]

עוד פריוויו נחמד. בהחלט נראה טוב.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

YtseJam כתב:אגב ניל מורס... תעשו ביקור בית באתר של ניל מורס, יש sneak preview ל-DVD של Sola Scriptura (לא להתבלבל עם הלייב CD שממש לא מזמן יצא ל-Question Mark
:cheers:
מעניין אם גילברט מנגן איתו . אני מת לראותו מנגן את האלבום בלייב .
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

...

כפי שניתן לראות בקליפ שבן קישר אליו, ממש מעל ההודעה שלך... גילברט לא מנגן בהופעה... :roll: :lol:
או שמה התכוונת בכלל ל-Question Mark ואז לא הבנתי אותך. :)
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

צרות בגן עדן :irked:
Hi,

Oh man, I am having crazy problems with the new CD! All of a sudden on Saturday the computer started not seeing a whole bunch of audio files. Usually when that happens it finds them eventually, but this time it never did. I tried to get Jerry to come check it out but he wasn't around, so I kept working. Bottom line is somehow crazy stuff has happened, like on some of Mike's drum tracks there are background vocals from other songs! It's insane. And it is the same on the back up drive!! Wow!

Anyway, we will figure it out I know. But, right now it is pretty scary.

Thought you'd like to know,

Neal
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

והבעיה נפתרה:
Hi all,

Well, it turns out whatever happened happened last Saturday and everything went haywire. I am slowly going through each song and checking everything. There is some CRAZY stuff that happened on both drives! BGVs on the kick drum! And here's the weirdest part - you can't even see it in the wave form! It looks like a kick drum, but you hear BGVs....from another song!! wow.

here's the great news....when Collin was here working on the audio for the DVD he copied the entire folder so he could go play drums on some of the tracks that Mike didn't do. So, he has all of Mikes' original drums. hallelujah!! So, right now, I am emailing Colling saying "I need the whole kick drum for this song" and he is emailing me what I need.

Wild huh? Meanwhile Rich has started mixing stuff I sent him on DVDs earlier this week. We shall prevail!!!

Blessings,

Neal
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תודה על העדכון המשמח :party:
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

נשמע שיש לו רוחות רפאים
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
jesters_tear82
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי jesters_tear82 »

מזל שהכל הסתדר :)
אני מצפה כבר ל"ניל" חדש! בדיוק האזנתי לסימן שאלה (?)
קודם ונזכרתי למה וכמה אני מעריצה את הבנאדם והיכולות שלו..
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
שלח תגובה