[19.7] דרים ת'יאטר חוזרים לישראל
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Re: דרים בארץ ב-2011?
זה היה לפני חמש שנים לא זוכר מי היה שם כבר, תהרוג אותי. לא ממש תקשרתי עם אנשים באותו השבוע.
בכל מקרה אני הייתי שורה שלישית ליד נדב, מעכתי לאיזה זקנה אחת את הרגל והתחרפנתי לגמרי... הקהל היה ממש רדום ושבע (מהלהקה ומהבראוניז שאנשים טחנו בשורות הראשונות) אז הוא לא דוגמה, אני מדבר על קהל מטורף ורעב שזו לא פעם 17000 שהוא ראה את אותו הדבר. בכל הסטנדרטים האפשריים ההולנדים הם קהל משעמם בטירוף, אותו דבר שראיתי שם את פורקיופיין טרי ב2008, מישהו שכח להדליק את השעון המעורר של האנשים האלו כשכאן אשכרה הצליחו למעוך אנשים בשורה הראשונה רק בשביל להתקרב לסטיבן וילסון. ד"א יש לי מפרט מאדר פאקרז!
והפסטיבל סגידה ללוציפר או איך שתקרא לזה היה טוסקה בפינלנד שנה שעברה. 30 אלף איש, הכי לגיטימי, המון פאוור והאבי מטאל עם המון אמהות וילדים בקהל בתחילת היום הראשון עד שסאטיריקון עלו ומשם זה היה חתיכת gang bang על התחת שלי כי כל שלושת הימים הייתי רק בשורה הראשונה ועד שקניבל קורפס ירדו ומגהדת' עלו לסגור את העסק כבר הייתי בכאלה כאבים בכל הגוף שאני בספק אם מישהו כאן היה מוכן לסבול והכל רק בשביל לראות את דווין טאונסנד ורק שתהיה סגור על זה, לא דחפתי אף אחד שם לשנייה אפילו כדי להתקדם, הכל נעשה עם קצת סבלנות והרבה טקס מקס.
בקיצור לא מבין איך אפשר להחליף את העילוי הזה שהמוזיקה נותנת לך בקצת נוחות אבל פנאן.
בכל מקרה אני הייתי שורה שלישית ליד נדב, מעכתי לאיזה זקנה אחת את הרגל והתחרפנתי לגמרי... הקהל היה ממש רדום ושבע (מהלהקה ומהבראוניז שאנשים טחנו בשורות הראשונות) אז הוא לא דוגמה, אני מדבר על קהל מטורף ורעב שזו לא פעם 17000 שהוא ראה את אותו הדבר. בכל הסטנדרטים האפשריים ההולנדים הם קהל משעמם בטירוף, אותו דבר שראיתי שם את פורקיופיין טרי ב2008, מישהו שכח להדליק את השעון המעורר של האנשים האלו כשכאן אשכרה הצליחו למעוך אנשים בשורה הראשונה רק בשביל להתקרב לסטיבן וילסון. ד"א יש לי מפרט מאדר פאקרז!
והפסטיבל סגידה ללוציפר או איך שתקרא לזה היה טוסקה בפינלנד שנה שעברה. 30 אלף איש, הכי לגיטימי, המון פאוור והאבי מטאל עם המון אמהות וילדים בקהל בתחילת היום הראשון עד שסאטיריקון עלו ומשם זה היה חתיכת gang bang על התחת שלי כי כל שלושת הימים הייתי רק בשורה הראשונה ועד שקניבל קורפס ירדו ומגהדת' עלו לסגור את העסק כבר הייתי בכאלה כאבים בכל הגוף שאני בספק אם מישהו כאן היה מוכן לסבול והכל רק בשביל לראות את דווין טאונסנד ורק שתהיה סגור על זה, לא דחפתי אף אחד שם לשנייה אפילו כדי להתקדם, הכל נעשה עם קצת סבלנות והרבה טקס מקס.
בקיצור לא מבין איך אפשר להחליף את העילוי הזה שהמוזיקה נותנת לך בקצת נוחות אבל פנאן.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
Re: דרים בארץ ב-2011? שמועות לגבי הופעה בקיץ
בסדר, אם אחרי הדיון הזה אתה מגיע למסקנה שמשהו בי לא בסדר, כנראה שמי שאמר שמשוגע לא חושב שהוא משוגע אלא רק הולך ומאמין שהוא השפוי, צדק.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Greenburger
- דרימיסט-על
ספיר, אלו ממש לא ילדים קטנים 

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Greenburger
- דרימיסט-על
ועוד משהו, זה יהיה באסה אם ההופעה תהיה לפני היציאה של האלבום החדש, כי אז הם לא יעשו שירים ממנו, כמו שקרה פעם שעברה.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
שומדבר לא בסדר בך, רק מדברים. לא מכיר אותך אישית, אין לי אינטרס כלשהו לנתח את האישיות שלך וזהו, זה לא אשכול פוליטיקה ואין לי שומדבר נגדך. צ'ילקס.Mars Volter כתב:בסדר, אם אחרי הדיון הזה אתה מגיע למסקנה שמשהו בי לא בסדר, כנראה שמי שאמר שמשוגע לא חושב שהוא משוגע אלא רק הולך ומאמין שהוא השפוי, צדק.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני בעד, כמה שיותר ישן יותר טוב אתה יודע..Greenburger כתב:ועוד משהו, זה יהיה באסה אם ההופעה תהיה לפני היציאה של האלבום החדש, כי אז הם לא יעשו שירים ממנו, כמו שקרה פעם שעברה.

- Greenburger
- דרימיסט-על
מצד אחד אתה צודק, מצד שני, אם הם יפתיעו באלבום חולה עם שירים ברמה של פעם, אז חבל
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אני הפעם אלך על VIP... היתה לי את החוויה של ההופעה הראשונה, עכשיו אני רק רוצה להאזין למוזיקה... אין לי כח לכל הדחיפות, חום וזעה...
רק שלא יפול על אותו תאריך של הבכורה של הארי פוטר 7 חלק שני!!! כי אז באמת לא אדע מה לעשות!!!!!!! :O
רק שלא יפול על אותו תאריך של הבכורה של הארי פוטר 7 חלק שני!!! כי אז באמת לא אדע מה לעשות!!!!!!! :O
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
את רוצה שאני אעזור לך להחליט ?רק שלא יפול על אותו תאריך של הבכורה של הארי פוטר 7 חלק שני!!! כי אז באמת לא אדע מה לעשות!!!!!!!

האם ה- VIP קרוב לבמה או פשוט רחוק עם כסאות מוגבהים? אם משלמים כל כך הרבה כסף, אז צריכים לפחות לעשות את המקומות הכי טובים והכי קרובים לבמה כמו שנהוג במקומות בעולם כשקונים את הכרטיסים של ה-VIP. אם אתם משלמים VIP רק בשביל שלא ירביצו לכם והכסאות רחוקים מהבמה, זה לא ממש משתלם.במקרה כזה, קנו כרטיס רגיל ופשוט אל תידחפו לקידמת הבמה אלא תישארו קצת מאחור.
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
זה יקח יותר מרק "עזבי את הארי, תלכי לדרים"את רוצה שאני אעזור לך להחליט ?![]()

ואז לא רואים כלום...אח שלי נשאר מאחור כשהוא בא לפני שנתיים, ולרוע המזל המצלמה היתה איתו ולא איתי, ובקושי רואים משהו... (לשמוע אפשר מכל מקום שם).האם ה- VIP קרוב לבמה או פשוט רחוק עם כסאות מוגבהים? אם משלמים כל כך הרבה כסף, אז צריכים לפחות לעשות את המקומות הכי טובים והכי קרובים לבמה כמו שנהוג במקומות בעולם כשקונים את הכרטיסים של ה-VIP. אם אתם משלמים VIP רק בשביל שלא ירביצו לכם והכסאות רחוקים מהבמה, זה לא ממש משתלם.במקרה כזה, קנו כרטיס רגיל ופשוט אל תידחפו לקידמת הבמה אלא תישארו קצת מאחור.
וה-VIP היה בצד. אני לא יודעת עד כמה טוב ראו משם אבל ראו. ואם אני אהיה מאחור לא אראה שום דבר עם כל האנשים לפניי. וכמו שאמרתי, לא בא לי להדחף הפעם (למרות שפעם שעברה הגעתי עד הגדר מול פטרוצ'י

נראה מה יהיו המחירים (יולי זה יום הולדת, אולי אצא מהתשלום בעצמי

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- בריל!
yakim כתב::O :O :O
בדיוק היום דיברתי עם מתן בריל על חידוש המנוי -איך הוא לא אמר לי כלום על זה ????????????
מתן????(בתקווה שתראה את זה.)

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
ufomatan כתב:yakim כתב::O :O :O
בדיוק היום דיברתי עם מתן בריל על חידוש המנוי -איך הוא לא אמר לי כלום על זה ????????????
מתן????(בתקווה שתראה את זה.)יש דברים שעד שלא נסגרו הרמטית לא מדברים עליהם (חוק מרפי כזה) אין לי תשובה רשמית, אז נחכה בסבלנות לפרסום רשמי יותר.

מתי אני רואה אותך

"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- erezcarmel
- דרימיסט מתקדם
מסכים איתך.טל רודס כתב: האם ה- VIP קרוב לבמה או פשוט רחוק עם כסאות מוגבהים? אם משלמים כל כך הרבה כסף, אז צריכים לפחות לעשות את המקומות הכי טובים והכי קרובים לבמה כמו שנהוג במקומות בעולם כשקונים את הכרטיסים של ה-VIP. אם אתם משלמים VIP רק בשביל שלא ירביצו לכם והכסאות רחוקים מהבמה, זה לא ממש משתלם.במקרה כזה, קנו כרטיס רגיל ופשוט אל תידחפו לקידמת הבמה אלא תישארו קצת מאחור.
במטאליקה הצלחתי לצלם אחלה אחלה אחלה תמונות של הלהקה מתוך הקהל, למרות הלחץ והפוגו.
הפעם אני לא מתפשר ומביא לדרים את כל הציוד צילום שלי. מתכוון לצלם כל תו שפטרוצ'י מנגן

-
- בריל!
אני רוב השבוע נמצא בירושלים אבל אני רוב הזמן בבית עם הילדה. אתה תמיד מוזמן אלי, אבל אפשר גם להיפגש לאיזה בירה או קפה בקרוב. יש לי את השרשרת של דרים שרצית, אל תדאגyakim כתב:ufomatan כתב:yakim כתב::O :O :O
מתן????(בתקווה שתראה את זה.)יש דברים שעד שלא נסגרו הרמטית לא מדברים עליהם (חוק מרפי כזה) אין לי תשובה רשמית, אז נחכה בסבלנות לפרסום רשמי יותר.
![]()
זה ממש ממש בסדר .
מתי אני רואה אותך

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Bootvi
- דרימיסט מתקדם
אני אמנם לא מרבה לכתוב פה... אבל מה לגבי כל התאריכים שיוצאים לאט לאט באתר של דרים?
יש כבר תאריכים להופעות באירופה:

מעניין אם גם אנחנו נופיע ברשימה...
וד"א, למה אני עדיין לא חבר מועדון?! הגיע הזמן שאני ארשם כמו שצריך...
יש כבר תאריכים להופעות באירופה:

מעניין אם גם אנחנו נופיע ברשימה...
וד"א, למה אני עדיין לא חבר מועדון?! הגיע הזמן שאני ארשם כמו שצריך...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בכיף, נשמח מאד שתירשם.
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
אנשים יש עדכון לתאריכים 19 ליולי בארץ!!!!
July 4 - Rome, Italy
On sale: February 14
Ticket link: www.ticketone.it
July 5 - Verona, Italy
July 8 - SONISPHERE, Metz, France
Ticket links: fr.sonispherefestivals.com, www.avosbillets.com
July 9 - NIGHT OF THE PROG FESTIVAL, Loreley, Germany
Ticket links: wiventertainment.de, galileo-records.com and ticketmaster.co.uk
July 10 - BOSPOP FESTIVAL, Weert, The Netherlands
On Sale date: February 26
Ticket link: www.bospop.nl
July 19 - Israel, Tel Aviv, Exhibition Grounds
Ticket link: www.hadran.co.il
July 24 - HIGH VOLTAGE FESTIVAL, Victoria Park, London, UK
Ticket link: highvoltagefestival.com
July 29 - BENATSKA NOC FESTIVAL, Mala Skala, Czech Republic
Ticket link: ticketportal.cz
July 4 - Rome, Italy
July 5 - Verona, Italy
July 8 - SONISPHERE, Metz, France
Ticket links: fr.sonispherefestivals.com, www.avosbillets.com
July 9 - NIGHT OF THE PROG FESTIVAL, Loreley, Germany
Ticket links: wiventertainment.de, galileo-records.com and ticketmaster.co.uk
July 10 - BOSPOP FESTIVAL, Weert, The Netherlands
On Sale date: February 26
Ticket link: www.bospop.nl
July 19 - Israel, Tel Aviv, Exhibition Grounds
Ticket link: www.hadran.co.il
July 24 - HIGH VOLTAGE FESTIVAL, Victoria Park, London, UK
Ticket link: highvoltagefestival.com
July 29 - BENATSKA NOC FESTIVAL, Mala Skala, Czech Republic
Ticket link: ticketportal.cz
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה כיף, יש תאריך!!!
איזה כיף, יש תאריך!!!
- NamelessATM
- דרימיסט-על
OMGZOMG אז זה רישמי!!
עכשיו אני רק צריך להתפלל שאני לא אתגייס ליפני התאריך הזה. בגלל שנולדתי בינואר לפי מה שהבנתי הצבא הולך לדפוק לי תאריך גיוס ביולי, אבל כמובן זה תלוי בתפקיד שיהיה לי... זה יצא ממש גבולי, אבל אני מתפלל שהגיוס יהיה אחרי ההופעה, מצידי אפילו יום אחרי. והפעם אני אבוא עם מלא חברים שלי בניגוד להופעה הקודמת שאז עוד אף חבר שלי לא באמת אהב אותם אז זה יהיה awesome.
START THE HYPE

עכשיו אני רק צריך להתפלל שאני לא אתגייס ליפני התאריך הזה. בגלל שנולדתי בינואר לפי מה שהבנתי הצבא הולך לדפוק לי תאריך גיוס ביולי, אבל כמובן זה תלוי בתפקיד שיהיה לי... זה יצא ממש גבולי, אבל אני מתפלל שהגיוס יהיה אחרי ההופעה, מצידי אפילו יום אחרי. והפעם אני אבוא עם מלא חברים שלי בניגוד להופעה הקודמת שאז עוד אף חבר שלי לא באמת אהב אותם אז זה יהיה awesome.
START THE HYPE
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
שמע זה אולי קצת קיצוני בשביל הופעה, אבל אתה יכול לבקש דחייה בגיוס...NamelessATM כתב:OMGZOMG אז זה רישמי!!![]()
![]()
![]()
START THE HYPE